wird in neuem Tab geöffnet
E-Medium
Nourished Planet
Sustainability in the Global Food System
Suche nach diesem Verfasser
Mehr...
Medienkennzeichen:
eBib
Jahr:
2018
Verlag:
Inscribe Digital
Mediengruppe:
eBib
Vorbestellbar:
Ja
Nein
Voraussichtlich entliehen bis:
Zum Download von externem Anbieter wechseln - wird in neuem Tab geöffnet
Download
Zum Download von externem Anbieter wechseln - wird in neuem Tab geöffnet
Bibliothek | Signatur | Standort 2 | Barcode | Status | Frist | Vorbestellungen | Lageplan |
Bibliothek:
eBib
|
Signatur:
|
Standort 2:
|
Barcode:
|
Status:
zum Downloaden
|
Frist:
|
Vorbestellungen:
0
|
Lagepläne:
|
Mangos from India, pasta from Italy, coffee from Colombia: Every day, we are nourished by a global food system that relies on our planet remaining verdant and productive. But current practices are undermining both human and environmental health, resulting in the paradoxes of obesity paired with malnutrition, crops used for animal feed and biofuels while people go hungry, and more than thirty percent of food being wasted when it could feed the 795 million malnourished worldwide. In Nourished Planet, the Barilla Center for Food & Nutrition offers a global plan for feeding ourselves sustainably. Drawing on the diverse experiences of renowned international experts, the book offers a truly planetary perspective. Essays and interviews showcase Hans Herren, Vandana Shiva, Alexander Mueller, and Pavan Suhkdev, among many others. Together, these experts plot a map towards food for all, food for sustainable growth, food for health, and food for culture. With these ingredients, we can nourish our planet and ourselves.
Suche nach diesem Verfasser
Medienkennzeichen:
eBib
Jahr:
2018
Verlag:
Inscribe Digital
Aufsätze:
Zu diesem Aufsatz wechseln
Diesen Link in neuem Tab öffnen
Mehr...
Suche nach dieser Systematik
Suche nach diesem Interessenskreis
ISBN:
9781610918954
Beschreibung:
304 S.
Sprache:
Englisch
Mediengruppe:
eBib